Få pristilbud
Menu
skreddersydde nettdesign og utvikling av 

WordPress

Bygget rundt dine spesifikasjoner og ønsker
Bygget rundt dine

Spesifikasjoner og ønsker

Vår prosess for WordPress-nettdesign starter med en samtale med deg. I løpet av denne vil vi be deg om å fullføre en grundig briefing og gi informasjon om funksjonalitet, samt hva du ønsker at nettstedet ditt skal oppnå innenfor rammene av virksomheten din. Dette vil fungere som grunnlaget for analyse og hjelpe oss med å utvikle en detaljert strategi. Fra vår side vil vi gi forslag til design, utseendemessige aspekter og andre relevante funksjoner før vi starter arbeidet med nettstedet ditt.
Kraftfulle funksjoner for

Inholdsadministrasjon

Det er mange forretningsdrivende som trenger å ha en nettside oppe og gå, og som ønsker å kunne gjøre endringer raskt og enkelt. Våre WordPress-designteam i Bergen vil sette opp nettstedet ditt slik at du kan administrere innholdet selv med begrenset teknisk kunnskap. Vår lange erfaring gjør det mulig for oss å levere fullt tilpassbare nettsteder uten å gå på kompromiss med kvalitet og brukervennlighet.
Få pristilbud
WordPress-løsninger som er sikre og holdes

Oppdatert kontinuerlig

WordPress gir hyppige oppdateringer som sikrer at nettstedet ditt er fullstendig sikkert og oppdatert. Det handler ikke bare om å klikke på «Oppdater» og høste fordelene; vanligvis involverer det en WordPress-utvikler. Dette kan derfor bli kostbart og teknisk utfordrende å holde nettstedet oppdatert. Med oss ville dette aldri være et problem, da vi vil sørge for at nettstedet ditt alltid er godt vedlikeholdt, slik at du kan fokusere på vekst for virksomheten.
Grunnleggende testet for

Ytelse

Utvikling av moderne WordPress-nettsteder kan være svært komplisert. Derfor går vårt testteam grundig gjennom nettstedet før overlevering for å forsikre oss om at alt fungerer som det skal. Når alt er godkjent, gir vi grundig opplæring for å gjøre deg til ekspert på baksiden av WordPress-nettstedet ditt. Husk, vi er tilgjengelige for support 24/7 hvis du støter på noen problemer!
Få pristilbud
Utviklet av et erfarent team av WordPress

Designere og -utviklere

Ved å ta hensyn til dine spesifikke krav og samarbeide tett, vil vi designe flere eksempelbrukergrensesnitt for nettstedet ditt. Etter at du har gitt tilbakemelding og valgt et design, beveger vi oss over til utviklingsfasen. Dette vil også involvere å integrere alt innholdet du har levert. Vi vil utvikle WordPress-siden din slik at du enkelt kan administrere nesten alle aspekter når den er fullført.
Ta det neste skrittet mot

En sterk online tilstedeværelse

Bilservice

En løsning som forenkler bilhold og hjelper med å holde kommunikasjonen og dokumentasjon på en enkel måte.

CastOrder

Løsning for restauran og take-away. Her har vi utviklet, hele prosessen fra bruker bestiller til, mottak og levering.

InstaBooq

Hud og velvære trengte en kostnadseffektiv løsning i bransjen som samtidig tilbyr brukeren det de trenger. 
Fornøyde kunder

Usikker? bare les hva kundene våre sier.

Be om pristilbud

Vi er klare til å gi deg et uforpliktende vurdering og pristilbud

Fyll inn skjema nedenfor så skal vi gi deg et helt utforpliktende vurdering gjort av hele vårt team bestående av designere, utviklere og strateger.
Wordpress

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram