Få pristilbud
Menu
Opplev imponerende

Nettsider

Bygget rundt dine spesifikasjoner og ønsker
Nettsidedesign tilpasset dine

Forretningsbehov

Leter du etter en nettside som er tilpasset dine spesifikke ønsker? Hos oss unngår vi å bruke ferdige maler for webdesign – hvert eneste nettsidedesign er unikt og blir konstruert med dine krav som utgangspunkt. Vi investerer tid i å bli kjent med virksomheten, kunder og dine spesifikke behov, for å sikre at nettsiden ikke bare er estetisk tiltalende – men også en verdifull ressurs for vekst.
Oppnå konverteringer med

Brukervennlige nettsider

Et optimalt nettsidedesign handler ikke bare om visuelt utseende. Det må være brukervennlig og tilpasset konverteringer. Våre UX-eksperter utfører grundig analyse og planlegging av brukerflyten for å gjøre nettsiden din så intuitiv og sømløs som mulig. Vi gjennomfører flere testfaser for å forsikre oss om at den oppfyller dine kunders behov.
Få pristilbud
Utforming av nettsider med enkel

Skalerbarhet

For å sikre at nettsiden din har en solid og pålitelig struktur, legger våre front-end-designere og server-side-utviklere vekt på beste praksis innen koding fra start. Uavhengig av nettsidens kompleksitet gir dette deg en robust og skalerbar løsning, som enkelt kan utvides med nye funksjoner og muligheter etter hvert som bedriften din vokser.
Mobilvennlig og optimalisert for

Søkemotorer

Vi vet at det er viktig at nettstedet ditt blir funnet i søkeresultatene. Vi har et av de beste SEO-teamene i Norge som gir råd til våre nettsidedesignere for å sikre at strukturen på nettstedet ditt er i tråd med beste SEO-praksis. For de fleste bedrifter kommer mer enn 50 % av den totale nettstedstrafikken fra mobile enheter. Derfor sørger vi for at nettstedet ditt har et responsivt design og gir en konsistent brukeropplevelse uavhengig av skjermstørrelse.
Få pristilbud
Nettside med enkel administrasjon og

Kraftig CMS

Det å måtte ringe en utvikler for å endre et bakgrunnsbilde på nettsiden din er vel ikke det du ønsker? Våre nettsider er støttet av kraftige administrasjonssystemer for innhold, som gir deg økt frihet og kontroll over nettstedet ditt. Vi har ekspertise innen plattformer som WordPress, Drupal, Magento og andre populære CMS. Hvis du ønsker det, kan vi til og med designe et tilpasset CMS som er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Ta kontakt eller besøk oss for å diskutere prosjektkravene dine. Vi jobber med bedrifter over hele Norge.
Referanser

Se noen av våre utvalgte prosjekter

Bilservice

En løsning som forenkler bilhold og hjelper med å holde kommunikasjonen og dokumentasjon på en enkel måte.

CastOrder

Løsning for restauran og take-away. Her har vi utviklet, hele prosessen fra bruker bestiller til, mottak og levering.

InstaBooq

Hud og velvære trengte en kostnadseffektiv løsning i bransjen som samtidig tilbyr brukeren det de trenger. 
Fornøyde kunder

Usikker? bare les hva kundene våre sier.

Be om pristilbud

Vi er klare til å gi deg et uforpliktende vurdering og pristilbud

Fyll inn skjema nedenfor så skal vi gi deg et helt utforpliktende vurdering gjort av hele vårt team bestående av designere, utviklere og strateger.
Nettsider

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram