Få pristilbud
Menu
Få bransjeledende

Webapplikasjoner

Bygget rundt dine spesifikasjoner og ønsker
gi liv til dine ideer med

Webapplikasjoner

Vårt webutviklingsteam har erfaring med store og komplekse prosjekter. Enten du ønsker en webapplikasjon eller en skreddersydd app med både web- og mobilversjoner, har vi ressursene og ekspertisen som kreves. I løpet av de siste fire årene har vi bygget skreddersydde CRM-systemer, online abonnementsplattformer, avanserte bookingapplikasjoner, mediedistribusjonssystemer, forretningssløsninger innen analyse, regnskaps- og styringsapplikasjoner og mye mer.
Applikasjon som fungerer på

Alle enheter

Applikasjonen din bør gi en konsistent brukeropplevelse på alle enheter og plattformer. Våre produkter er utviklet for å tilpasse seg enhetskonfigurasjonen til brukeren din. Enten det er en iPhone, en Android-enhet eller en stasjonær nettleser, vil web-/mobilapplikasjonen din fungere perfekt overalt.
Få pristilbud
Pålitelig og skalerbar

Applikasjonsarkitektur

Det å investere i en skreddersydd applikasjon er en langsiktig investering for virksomheten. Vi mener det er avgjørende at programvaren din er skalerbar og bygget ved hjelp av en pålitelig teknologi. Våre webutviklere bruker teknologier som PHP, React og .Net, som vil fortsette å vokse og være populære i årene som kommer. Dette gir deg friheten til å skalere programvaren din selv om du samarbeider med et annet utviklingsteam i fremtiden.
Fokus på funksjonalitete og konverteringer bak

Designet

Du vet kanskje ikke at utviklere ofte ikke kan se skogen for trærne. Vi har et spesialistteam av UX-designere for å sikre at applikasjonen din har riktig brukerflyt, er intuitiv i bruk og har et brukervennlig grensesnitt. Det er denne kombinasjonen av funksjonalitet og kreativitet som gjør våre webutviklingsprosjekter vellykkede.
Få pristilbud
Designet for reelle

Forretningsresultater

Selv en relativt godt utviklet programvareløsning gir kanskje ikke det ønskede resultatet. Dette skyldes at selv et talentfullt utviklingsteam kanskje ikke fullt ut forstår den komplekse forretningsprosessen du prøver å løse. Her skiller vi oss fra andre webutviklingsselskaper. Vi gjør mer enn bare å bygge appen din. Vi er et fullservice digitalt byrå med erfaring innen forretningsprosesser, ERP og digital strategi, og dette hjelper oss med å forstå visjonen din.
Referanser

Se noen av våre utvalgte prosjekter

Bilservice

En løsning som forenkler bilhold og hjelper med å holde kommunikasjonen og dokumentasjon på en enkel måte.

CastOrder

Løsning for restauran og take-away. Her har vi utviklet, hele prosessen fra bruker bestiller til, mottak og levering.

InstaBooq

Hud og velvære trengte en kostnadseffektiv løsning i bransjen som samtidig tilbyr brukeren det de trenger. 
Fornøyde kunder

Usikker? bare les hva kundene våre sier.

Be om pristilbud

Vi er klare til å gi deg et uforpliktende vurdering og pristilbud

Fyll inn skjema nedenfor så skal vi gi deg et helt utforpliktende vurdering gjort av hele vårt team bestående av designere, utviklere og strateger.
Web Utvikling

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram