Få pristilbud
Menu
Transformér din visjon til engasjerende

Applikasjoner

Bygget rundt dine spesifikasjoner og ønsker
Velg riktig 

Plattform

Valget av riktig operativsystem for den mobile appen din avgjør hva den skaper på lang sikt. Vi analyserer grundig forretningsprosessene dine og vurderer målene du har satt når vi anbefaler den riktige plattformen. Enten du leter etter Android- og iOS-app-utviklere eller et selskap for utvikling av mobile spill så har du kommet til rett sted. Vi er også dyktige innen React Native, som kan gi deg en allsidig app som fungerer på alle plattformer.
Skreddersydde

App-løsninger for bedrifter

Styrk organisasjonens evne til å dra nytte av endringer innen teknologi gjennom våre skreddersydde mobile løsninger. Vi designer apper spesielt tilpasset virksomheter som din, integrert sømløst med din nåværende infrastruktur for å berike ditt økosystemet til virksomheten. Med over 15 års ekspertise i denne sektoren har vi etablert oss som ledende aktør. Vår mangfoldige erfaring har gjort oss til et pålitelig navn innen mobile app-løsninger.
Kompetent og effektiv

UX-design

Mange mobile apper mislykkes på grunn av dårlige designvalg fra uerfarne designere. Imponerende grafikk kan skape et utmerket førsteinntrykk, men forvirrende navigasjon eller manglende organisering kan skape store problemer for en apps fremtidige suksess. Våre mobile UX-spesialister og mobilapputviklingsteam legger innsats i dette for å sikre at design og funksjonalitet i appen din oppfyller de høyeste standardene på alle områder.
Optimalisert for

Ytelse

En app som bruker mye data eller strøm kan være frustrerende for brukerne. Dette kan ha en negativ innvirkning på merkevaren og skade appens langsiktige forretningspotensial. Det å opprettholde riktig balanse mellom visuell appell og teknisk effektivitet er en vanskelig, men nødvendig oppgave som noen utviklere sliter med. Vi skaper optimaliserte apper som følger beste praksis innen koding – og gir den beste mulige opplevelsen for brukerne.
Få pristilbud
Regelmessig

Vedlikehold og støtte

Det å bygge en flott app for virksomheten din er ikke slutten på prosessen hvis du ønsker maksimal avkastning. Det er faktisk bare det første trinnet. Etter utviklingen vil appen din kreve justeringer basert på tilbakemeldinger fra brukere og oppgraderinger. Vi er svært smidige når det gjelder å svare på slike tilbakemeldinger og forberede bærekraftige og optimale endringer. Husk at vi alltid er tilgjengelige.
Få pristilbud
Referanser

Se noen av våre utvalgte prosjekter

Bilservice

En løsning som forenkler bilhold og hjelper med å holde kommunikasjonen og dokumentasjon på en enkel måte.

CastOrder

Løsning for restauran og take-away. Her har vi utviklet, hele prosessen fra bruker bestiller til, mottak og levering.

InstaBooq

Hud og velvære trengte en kostnadseffektiv løsning i bransjen som samtidig tilbyr brukeren det de trenger. 
Fornøyde kunder

Usikker? bare les hva kundene våre sier.

Be om pristilbud

Vi er klare til å gi deg et uforpliktende vurdering og pristilbud

Fyll inn skjema nedenfor så skal vi gi deg et helt utforpliktende vurdering gjort av hele vårt team bestående av designere, utviklere og strateger.
Applikasjoner

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram