fbpx

Om oss

Vi er verdiskapere for din virksomhet

Vi er et raskt voksende team av konsulenter og utviklere. Vi utvikler digitale løsninger som nettsider, apper og systemer som forenkler din hverdag og skaper nye verdier for bedriften din.

Når vi bygger en løsning tenker vi alltid på konvertering helt fra starten av. Vi vet at de beste løsningene blir til når vi jobber sammen med kunden om et prosjekt, og vi vet at forutsetningene kan endre seg underveis.

Derfor er vi alltid tilgjengelige for spørsmål og evalueringer.

Vi har samlet over 50 års erfaring med å jobbe med digitale løsninger for kunder i hele Norge. Som firma er vi en utfordrer i bransjen som leverer digitale løsninger med høy kvalitet og god service til konkurransedyktige betingelser. Vi motiveres av kreative løsninger og liker å utfordre oss selv sammen med kunden. Selv om bruksområde, utseende, bransje og programmeringsspråk kan variere fra prosjekt til prosjekt, har vi alltid de samme krav til sikkerhet. Som kunde skal du være trygg på at løsninger fra oss er trygge å bruke, både for bedriften og deres kunder.

Trenger du en ny nettside, app eller andre digitale løsninger som forenkler din hverdag? Digitale kampanjer som leverer resultater?
Da bør du kontakte oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for din bedrift.

Se noen av våre siste prosjekter, hvilken er din inspirasjon?

DIGITALHUSET ®

Kostnadeffektive nettsider, seo og markedsføring.
Vi utvikler og  leverer løsninger med høy kvalitet, som oppleves funksjonell og brukervennlig.

Følg oss

© 2021 DIGITALHUSET – ALL RIGHTS RESERVED.
Til toppen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram