Få pristilbud
Menu
Om teamet

Verdiskapere for din virksomhet

Et digitalt byrå for innovasjon og kreativitet
Snakk med oss

500M+

Omsetning generert

10+

Team medlemmer

100+

Kunder i Norge

250+

Prosjekter fullført
Teknisk kompetanse

Fra Bergen

Digitalhuset startet i Bergen, og er en av de foretrukne innen levering av helhetlige webløsninger for bedrifter i Norge. I løpet av de siste fire årene har vi utviklet bedrifter ved å kombinere vår tekniske kompetanse med vår forståelse av det digitale landskapet.
Over tid har det digitale landskapet endret seg, og måten bedrifter bruker online teknologi på har endret seg samtidig. Digitalhuset har også utviklet seg, mestret nye ferdigheter, utviklet nye produkter og fortsetter å tilby banebrytende webdesign, applikasjonsutvikling og e-handelsløsninger til kundene våre.
Vår kundeorienterte tilnærming har vært en kjennetegn ved selskapet opp gjennom årene, og vi vil fortsette å måle vår suksess etter prestasjonene til kundene våre.
Snakk med oss
Våre verdier

Vår engasjement for Integritet, Innovasjon, og Kundesentrering

I hjertet av Digitalhuset står vårt forpliktende verdigrunnlag, som fungerer som retningslinjer for hver handling og beslutning vi tar. Disse kjerneverdiene - Integritet, Innovasjon, og Kundesentrering - er ikke bare ord, men pilarene som bærer vekten av vår suksess og utvikling av bedrifter. La oss dykke dypere inn i disse fundamentale prinsippene som definerer hvem vi er og hvordan vi skaper verdi for våre kunder.
ansatte

Møt noen av de ansatte 

Bli kjent med noen av de ansatte som jobber 24 timer for at du skal lykkes med din virksomhet
Snakk med oss

Faisal

CEO & FOUNDER

Ann Jeanette

retail developer

Fahim

development lead

Martin

digital strategies

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle