Få pristilbud
Menu
markedsføringstiltak og kampanjer

Digital markedsføring

Designet for å gi din virksomhet et løft
Driv trafikken du ønsker med våre

SEO- og PPC-tjenester

Hva slags trafikk fører til konverteringer? Mange byråer følger en standardtilnærming til online markedsføring, noe som potensielt kan øke trafikken. Men denne trafikken er ikke alltid relevant for din virksomhet. Vi sikrer at investeringene dine går til trafikk som faktisk konverterer, og tilpasser markedsføringsprosessen til hvert enkelt prosjekt. Våre eksperter innen SEO, PPC og sosiale medier har en dokumentert erfaring med å bygge sterke merkevarer og etablere effektive konverteringskanaler over tid.
Strategier for

Målrettede søkeord

Vi tar en grundig tilnærming når vi velger de riktige søkeordene for din online markedsføringskampanje. Det å rangere høyt for søkeord som ikke gir noen forretningsfordeler vil knapt gi deg noen gode resultater. Vi utfører en grundig analyse og en nøye diskusjon med deg for å sette kampanjesøkeord som er relevante for din virksomhet.
Få pristilbud
PPC-strategier som driver

Konverteringer

I det stadig mer konkurranseutsatte feltet av nettmarkedsføring er investering i betalt annonsering per klikk ofte nødvendig for å holde tritt med konkurrentene. Våre sertifiserte Google Ads-eksperter vet hvordan de skal identifisere og nå kundene dine med nettannonser. Vi gjennomfører grundig analyse og konsultasjon for å sikre at PPC-annonsene dine gir deg høyest mulig avkastning.
markedsføring for å

Engasjere brukere

Sosiale medier har blitt en essensiell plattform for å nå ut til og engasjere potensielle kunder. Avhengig av virksomheten din kan Sosiale Medier Markedsføring (SMM) være en viktig del av en online markedsføringskampanje. Våre eksperter innen sosiale medier vil bistå deg med oppsett av kampanjer, oppretting av innhold og merkevarehåndtering på Facebook, Twitter og LinkedIn.
Få pristilbud
Regelmessig rapportering

Kommunikasjon

I det komplekse feltet av digital markedsføring er så mener vi at du aldri skal betale for noe du ikke forstår. Vårt markedsføringsteam er kjent for å være åpne og ærlige i kommunikasjonen. Vi sender regelmessige rapporter om kampanjens ytelse, og gir alltid innsikt i hvorfor og hvordan.
OUR PROCESS

Our bulletproof process to win on Social Media

1. Social Media Content Plan

Adipiscing sit tincidunt eget pellentesque bibendum egestas justo euismod turpis justo non a nunc sed gravida nunc fringilla.

2. Publish & Execution

Adipiscing sit tincidunt eget pellentesque bibendum egestas justo euismod turpis justo non a nunc sed gravida nunc fringilla.

3. Measure & Scale

Adipiscing sit tincidunt eget pellentesque bibendum egestas justo euismod turpis justo non a nunc sed gravida nunc fringilla.
Fornøyde kunder

Usikker? bare les hva kundene våre sier.

BE OM PRISTILBUD

Vi er klare til å gi deg et uforpliktende vurdering og pristilbud

Fyll inn skjema nedenfor så skal vi gi deg et helt utforpliktende vurdering gjort av hele vårt team bestående av designere, utviklere og strateger.
Contact

Er tiden inne for å booste din bedrift? Vi er klare når du er – ta kontakt i dag!

Kontakt oss
Vi er verdiskapere for din virksomhet Gjennom utvikling av fantastiske nettsider og solide programvareapplikasjoner sammen med gode strategier hjelper vi bedrifter med å lykkes digitalt.
Copyright © Bergen Group AS
crossarrow-leftarrow-rightarrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram