fbpx

Nettside fra Bergen

Nettside er det digitale ansiktet til enhver bedrift. Det handler ikke bare om å se bra ut og tiltrekke seg muligekunder, men det handler også om konverteringsrater. Hvis en nettside ikke konverterer godt, kan det være fullstendig bortkastet tid og investering for selskapet.

Målet med en nettside bør være å gi en besøkende all informasjon de trenger for å ta en beslutning om å kjøpe fra deg eller ikke. Og gi dem midler til å gjøre det raskt og enkelt. Vi lager nettsider som fungerer godt for både små bedrifter, mellomstore bedrifter, store bedrifter, veldedige organisasjoner og offentlige etater.

En nettside er ryggraden i hver virksomhet i disse dager. Jo mer vi kan gjøre for å optimalisere dem for konvertering, jo bedre kan vi konvertere mulige besøkende til kunder.

Nettstedutvikling er en prosess som kan ta uker eller til og med måneder, avhengig av størrelsen og kompleksiteten til nettstedet ditt, men vi deler det ned i håndterbare deler slik at det ikke føles som en så skremmende oppgave i det hele tatt. Vi tar oss av alt fra planlegging, produksjon til lansering.Med base i Bergen så utvikler vi nettsider for både lokale, nasjonale og internasjonale kunder som genererer kunder og flere konverteringer. Vi utvikler nettsider for alle typer virksomheter og bransjer.

Besøk oss i Solheimsviken i Bergen for en helt uforpliktende prat rundt hvordan vi kan bidra til at du skal lykkes med ny nettside.

DIGITALHUSET ®

Kostnadeffektive nettsider, seo og markedsføring.
Vi utvikler og  leverer løsninger med høy kvalitet, som oppleves funksjonell og brukervennlig.

Følg oss

© 2021 DIGITALHUSET – ALL RIGHTS RESERVED.
Til toppen
linkedin facebook pinterest