fbpx

Hva koster en nettside?

En nettside kan koste mye og lite, men når du vurderer er en ny nettside så er dette 5 ting man bør tenke igjennom.

Du hadde mest sannsynligvis ikke gått i møtet med banken i skitne klær, eller latt være å vaske i butikken din i et helt år. Så hvorfor la nettsiden stå utdatert. Det er mange muligheter som kommer med en god digital tilstedeværelse. Her er 5 enkle punkter til hvordan nettsiden kan skape verdi for din bedrift.
SJEKK PRIS HER
Hva koster en nettside? Er ofte det man lurer mest på.
Vi har spesialisert oss på nettside design og utvikling. Vi tilbyr nettsider til en overkommelig pris som passer ethvert budsjett, fra enkeltmannsforetak til større konsern. Få pris på ny nettside her!
Priskalkulator

1. Tilgjengelig døgnet rundt.

En hjemmeside fortsetter å selge, selv etter du har dratt hjem fra jobb. Den har ingen geografisk begrensing, og er tilgjengelig 24/7. Se for deg hvordan nettsurfingen på fredagskveldene kan resultere ferdig utfylte bestillingskjemaer på mandagsmorningen. Alt skjer også automatisk. Dette tar selvsagt utgangspunkt i om du har tilrettelagt for at nettsiden din skal må konkrete mål.

2. Gjør det enkelt

Hva skal kundene gjøre når de er inne på nettsiden din? Skal de booke befaring, bestille et produkt, eller kjøpe en tjeneste? Gjør det enkelt for kunden å navigere seg. Alle gode nettsider leder kunden mot et bestemt mål. Brukervennlige nettsider øker også preferanse, og totalopplevelsen av å handle med din virksomhet.

3. Mer treffsikker markedsføring

Se hvor mange som daglig er innom nettsiden din, og om de gjør en konvertering. En konvertering kan være å fylle inn et kontaktskjema, eller gjennomføre en bestilling. Du kan også lese av viktig demografisk og geografisk informasjon, slik at din markedsføring treffer bedre. Lag annonser som vet hvem de snakker til, og øk sjansen for salg.

4. Verdifull innsikt

Nettsiden samler inn nyttig informasjon som kan gi verdifull forretningsinnsikt. Hvem er det tjenesten/produktet er for, og hvem er det som faktisk kjøper? Kanskje den trafikken som oppsøker deg ikke er den trafikken ønsker å satse på. I så fall burde man kanskje fokusere på en ny målgruppe, eller ta en dypere titt inn sin virksomhet.
© 2021 NETBOOSTER – ALL RIGHTS RESERVED.
Til toppen
linkedin facebook